BURSASPOR, Cumartesi akşamı oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Bursa Atatürk Stadyumu’nda basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Okan Deniz, U17 Milli Takımı’nda bulunan Ertuğrul Ersoy ile tedavisi devam eden Ozan İpek katılmadı. İki gündür gribal enfeksiyon geçiren Slovak oyuncu Stanislav Sestak ise bugünkü çalışmada yer aldı. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman taktik çalışma ile devam etti.Bursaspor, yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından Özlüce Tesisleri'nde kampa girecek.
BARIŞ GÜÇLÜ BREZİLYA'YA GİTTİ
Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada Sportif Koordinatör Barış Güçlü'nün 5 gün boyunca devre arası transferi için ön bilgi toplamak amacıyla Brezilya'da bulunacağı belirtildi.
BİLETLER TÜKENDİ
Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının satışa sunulan biletleri tükendi. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada taraftarların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür edildi.