BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarını, teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde Özlüce Tesisleri'nde sabah ve akşam olmak üzere yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.
TAIWO DÖNMEDİ
Yeşil beyazlılar, yeni sezunun çalışmalarının ikinci gününe sabah saat 10.00'da yaptığı antrenman ile başladı. Antrenmana sağlık kontrollerinden geçirilen Harun Tekin, Onurcan Piri, Okan Kocuk, Muhammed Şengezer, Şener Özbayraklı, Yasin Pehlivan, Ozan Tufan, Bekir Yılmaz, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Şamil Çinaz, Ertuğrul Ersoy ve Furkan Soyalp'la izinli olan Belluschi, Colin Kazım, Sebastian Pinto, Bekir Sevgi ve Bursa'ya dönmeyen Taiwo katılmadı. 
FREY SALONDA
Bursaspor'da gönderilmesi gündemde olan ve görüşmelerin devam ettiği tecrübeli file bekçisi Frey ise bu sabah yapılan antrenmanda yeşil beyazlı takımdan ayrı olarak salonda çalışma yaptı.
AŞIRI SICAK ZORLADI
Teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde pazartesi akşamı ilk antrenmanını yapan yeşil beyazlı futbolcular, bu sabah yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada kondisyona dayalı bir antrenman yaptı. Antrenmanda tempolu koşuların yanı sıra topla çalışmalar da yapıldı. Futbolcular, aşırı sıcak nedeniyle zor anlar yaşadığı için sık sık su molasının verildiği gözlendi.
Çalışmanın tamamlanmasından sonra yeşil beyazlı futbolcular, buz havuzuna girerek yorgunluk attılar. Şenol Güneş, yarın sabah yapılacak antrenmanı, sıcak hava nedeniyle yarım saat öne alarak saat 09.30'a çekti.
FERNANDAO'YLA GÖRÜŞTÜ
Antrenmanın bitiminde Şenol Güneş'in Brezilyalı forvet oyuncusu Fernandao ile özel olarak görüştüğü dikkati çekti. Şenol Güneş, Fernandao'nun ardından genç oyuncularıyla konuştu.

FOTOĞRAF