BURSASPOR, 2 eski futbolcusu Trabzonsporlu Volkan Şen ve Galatasaraylı Sercan Yılodırım'la Manisasporlu  Bekir Yılmaz'la sözleşme imzaladı.
Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursasporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Antrenman sahasında yapılan imza töreninde Volkan Şen ile 4,5, Bekir Yılmaz ile 4,5 yıllık, Sercan Yıldırım ile satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık olarak imzalar atıldı. İmza törenine yönetimi Bursaspor Sportif Direktörü Barış Güçlü temsil etti.
Yeşil beyazlı takımda 16 numaralı formayı giyecek olan Volkan Şen, Kulüp Başkanı Erkan Körüstün ve 2'nci Başkan Rıdvan Şen’e teşekkür etti, "Bursaspor’a şampiyonluk yaşamak için geldim" dedi. Volkan Şen, dha sonra şunları söyledi:
"BURSA’YI ÖZLEMİŞİM"
“Biz şampiyon olurken büyük bir aileydik. Bu ilgiyi gerçekten çok özlemişim. Tatsız bir olay yaşayıp Bursa’dan ayrılmıştım. Buraya 3 yıl sonra geldiğimde sizden aldığı destek beni mutlu etti. Bana Bursaspor kapısının ardına kadar açık olduğunu gösterdiniz. Benim ve Bursaspor için hayırlı olur. Buraya 26 yaşında olgun biri olarak döndüm. Bundan sonra sadece önüme bakıp bu formanın hakkını vermek istiyorum. Bursaspor’u özlediği şampiyonluğa hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum."
BEKİR: "AYAKLARIM TİTREDİ"
Manisaspor’dan transfer edilen Bekir Yılmaz ise şunları söyledi:
"Çok heyecanlıyım. Tüylerim diken diken oldu. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Burada olmamı sağlayan Başkanımız Erkan Körüstan ve 2'nci Başkanımız Rıdvan Şen'e çok teşekkür ediyorum. Sizlere şampiyonluğu önümüzdeki yıl hediye etmek için çok çalışacağım. Bana bundan sonra Bursalı Bekir derseniz daha mutlu olurum."
SERCAN: "DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"
Galatasaray’dan sezon sonuna kadar kiralık olarak Bursaspor’a gelen Sercan Yıldırım ise şöyle dedi:
"Bursaspor’a döndüğüm için çok mutluyum. Şu an çok farklı duygular yaşıyorum. Müthiş bir heyecan yaşıyorum. Bursaspor’u yeniden şampiyon yapabilmek için buraya döndüm. Herkesin ön yargılarını kırarak başarıya ulaşacağıma inanıyorum. Sizleri gerçekten çok özlemişim."
Konuşmaların ardından Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz taraftarlarla birlikte bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.