BURSASPOR'un ligde aldığı kötü sonuçlara tepki gösteren taraftarlardan Yaşar Kazanoğlu, takımı Özlüce Tesisleri önünde karşılayarak alkışla protesto etti. 
Bursaspor, ligin ikinci yarısına 3-1 kazandığı Eskişehirspor galibiyeti ile başladı. Ardından Galatasaray'a 6-0 yenildi. Bursa Atatürk Stadı’nda konuk ettiği Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, bir sonraki hafta Beşiktaş'a 1-0 mağlup oldu. Bursaspor 22'nci haftada evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederken, en son da deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Deplasmanda en son 13'üncü haftada Sanica Boru Elazığspor’u 2-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, o karşılaşmadan sonra 5 maçta 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
"ARMAYA SAYGI DUYUN"
Yeşil beyazlı taraftarlar sosyal medya üzerinden teknik direktör Christoph Daum ve futbolculara tepki gösterirken, taraftarlardan Yaşar Kazanoğlu deplasmandan dönen Bursaspor'u Özlüce Tesisleri önüne karşılayarak protesto etti. Tesislerden çıkan futbolculara Bursaspor armasını gösteren taraftar, "Şu armaya saygı duyun. Utanma diye bir şey kalmamış" diye bağırarak tepkisini dile getirdi. Kazanoğlu, "Bu kadar mağlubiyetin ardından herkes 'İstifa' diyor. Sadece ben buradaysam, bu yönetim de hala gitmiyorsa yapacak bir şey yok. İnşallah küme düşmeyiz. Bizim ne günahımız var?  Kulübün asıl sahibi biziz. Her zaman Bursaspor'un yanındayız. Bugün de varız, 40 yıl önce de vardık, yarın da burada olacağız" dedi. 
Polis ekibinin Özlüce Tesisleri önünde beklemesi dikkat çekti.

EK(FK/AÖ) FOTOĞRAF