BURSASPOR teknik direktörü Christoph Daum devre arasında yapılacak takviyeler için yönetime raporunu sundu, yeşil beyazlı takıma direkt katkı sağlayan isimler istedi.
İSİMLER BELİRLENDİ
Bursaspor'da gözler devre arasında yapılacak transferlere çevrildi. Christoph Daum, futbolcu transfer isterken bunun da bütçeyle alakalı olduğunu belirtti. Özellikle takımdan ayrılma kararı alarak ülkesine dönen Arjantinli Pablo Batalla'nın yerini doldurmanın da kolay olmayacağını belirten Daum, alınacak isimlerin de belirlendiğini söyledi.
"YÖNETİMLE KONUŞTUK"
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Daum, bu konuda şunları söyledi:
"İyi bir futbolcuyu transfer etmek istediğinizde 5-10 milyon Euro vermek durumundasınız. Bunu aşağı yukarı söylüyorum. Çünkü Batalla için bu paralarda resmi teklifler gelmedi. Alacağınız futbolcuyla ilgili ara transferde almak kolay bir iş değil. Batalla'nın yerini doldurabilmek de kolay olmayacak. Hedefimiz 3-4 futbolcuyu transfer etmek. Takıma katkıda bulunacak futbolcuları transfer etmek istiyoruz. Yönetimimizle bu konuyu konuştuk ve hemfikiriz. Hangi futbolcuları alabilirsiniz veya hangi futbolcular ara transfer döneminde gelmek ister. Bonservisi olan futbolcular var ve bunlar sıkıntı olabiliyor. Ama isimleri belirledik."
İLK İSİM HOLMEN
Fernandao'yu renklerine bağlayarak, ilk transferini gerçekleştiren yeşil beyazlı takım, 3 ya da 4 ismi daha kadrosuna katmak istediği bildirildi. Kadronun alternatifsizliğinden yakınan Daum'un listesinin başında Holmen'in geldiği, yeşil beyazlılar, sezon başında renklerine katmak için uğraşmasına rağmen transferini gerçekleştiremediği Holmen için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Sarı lacivertli kulüpte fazla forma şansı bulamayan İsveçli oyuncu için kiralama yöntemi kullanılacağı belirtildi.
GİRAY KAÇAR İDDİASI
Öte yandan teknik direktör Daum'un FC Erzgebirge Aue'nin Türk asıllı futbolcusu Guido Koçer ile birlikte birkaç gurbetçi futbolcunun ismini de yönetime sunduğu öğrenildi. Bursaspor'da savunmada yaşanan yerli alternatif sorununu da çözmek isteyen yeşil beyazlıların Trabzonsporlu Giray Kaçar için teklifte bulunduğu öne sürülürken Volkan Şen transferi için de görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.