UEFA Avrupa Ligi’nden elenen Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Ramazan Bayramı dolayısıyla takımına 2 gün izin verdi.
Bursaspor, bu sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde Şenol Güneş nezaretinde bir antrenman yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, oldukça sıcak bir havada gerçekleştirildi.
BELLUSCHİ KATILMADI
Sakat olan Fernando Belluschi’nin yer almadığı antrenmanda Jose Fernandao, Onurcan Piri, Emre Taşdemir ve Volkan Şen, takımdan ayrı özel antrenman yaptı Sağlık ekibi, Volkan Şen’in sağ kasığında ağrısı bulunduğu ve bu nedenle takımdan ayrı çalıştığını açıkladı.
SON BÖLÜMDE ÇİFT KALE
Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman dar alanda pas pres çalışması ile devam etti. Savunma ve hücum hatlarının pozisyon almaları üzerinde çalışan Bursaspor’da antrenmanın ikinci bölümünde kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması yapıldı. Şenol Güneş, oyuncularına antrenmanın son bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptırdı.
Şenol Güneş, antrenmanın bitiminde oyuncularına Ramazan Bayramı nedeniyle 2 gün izin verdiğini açıkladı. Yeşil beyazlılar, 30 Haziran 2014 Çarşamba günü Özlüce Tesislerin'nde toplanarak sezon öncesi hazırlıklarına devam edecek.

FOTOĞRAFLI