BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un yeni Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bölükbaşı, "Bizleri onurlandırıp, gururlandırdınız. Kongreden sonra planladığımız ilk toplantıya sizinle paylaşmaktan onur duyuyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. Bursa’daki gerek belediye çalışmalarınızı ve spora yapmış olduğunuz çalışmalar takdir kazanıyor. Biz kongre sürecinde üyelerinin teveccühüne başvurduk ve anlamlı olarak başkanlığı kazandık. Kongreye güzel bir katılım oldu. Bursaspor’un daha iyi yerlerde olacağı düşüncesiyle yola çıktık. Projelerimizin olduğunu anlatmaya çalıştık. Bütün şehir tek yumruk olursak başaramayacağımız bir şey yok dedik. Hala daha bunları diyoruz. Yeni dönem inşallah hayırlara vesile olur” dedi.
ALTEPE: İNŞALLAH BU DÖNEM AYRI BİR DÖNEM OLUR
Bölükbaşı yönetimine görevinde başarılar dileyen Altepe, şöyle konuştu:
"Bu seçimden çıkacak karara saygılı olunması gerektiğini söylemiştik. Yönetimde büyük farkla başkanlığa geldi. İnşallah bu dönem ayrı bir dönem olur. Bursa ve Bursaspor büyük bir camia. Bizim ilk büyükşehir başkanlığımız dönemimizde takımız şampiyonluk yaşadı. O zaman Bursa’da kimse şampiyonluğa inanmıyordu. Bizler olacağımız dediğimizde herkes gülüyordu. Yönetiminden, sporcusundan, taraftarından, kent dinamiklerine kadar herkes destek verdi. Sonunda bu güzellikler birlikte hem de fair-play şampiyonu olduk. Artık yeni bir dönem başlıyor. Bu konuda en büyük yardımcı bizler olacağız. Bursaspor hepimizin şehri ve markası. Bursa bir dünya kenti olma yolunda ilerliyor."
BURSA BELEDİYESİ HER ZAMAN BURSASPOR’UN YANINDA
Bursa belediyesinin her zaman Bursaspor’un yanında olduğunu söyleyen Altepe, “ En büyük yatırımlar bu dönemde gerçekleşiyor. Kentin takımı için böyle güzel şeylerin yapıldığı yer yok. Yeni stadyumuz yeni dönemde şans. Bu yıl içerisinde açılacak stadyumla hareket olacak. Gelir açısında ve her açıdan değer katacak. Bunlar hep yaşanmış şeyler. Kulüpler bu atılımla şampiyonluk yaşamış. İnşallah Bursaspor’da sizin döneminizde şampiyonluk yaşar. Bursaspor küme de düşse şampiyon olsa bizim takımımız. Her zaman arkasında olmamız gerekiyor. Sahip çıkılmayan ve sıkıntı yaşayan takımlar amatör kümelere düştü. Onun için yatırımlar yapıyoruz. Bu şehrin takımı havayı taşıyor. Destekle birlikte güzel tarihler yazacak. 3 milyonluk şehrin tek takımı var. Bu takımın sadece Türkiye’de değil Avrupa’da başarılı olması gerekiyor. Güzel bir takım oluşturulacak ve herkes üzerine düşecek görevi yapacak. Hiçbir şehir takımında böyle güç yok. Diğer büyük takılar semt takımı. Bu şehri takımın arkasın kitlersek, motivasyonu sağlarsak başarı olur. En son yatırımlarımız tamamlanıyor. Bursaspor büyük güç ve fark oluşturacak. Bu takımın arkasında herkes duracak. Burası meydan muhaberesi değil. Yenmekte, yenilmekte var. Herkes mücadele ediyor” diye konuştu.   BU STADYUM BİZİ AVRUPA’DA ÖNEMLİ BİR YERE GETİRECEK
Stadyumla ilgili konuşan Altepe, “ Birinci olamasak da ikincilik hakkımız. Bizler ve Bursa halkı sizin yanınızdayız. İnşallah güzel bir sezon olur. Yeni stadın ilk yılında şampiyonluk yaşarız. Biz Bursaspor’u bir yerlere getirmek için uğraşıyoruz. Bu stadyum bizi Avrupa’da önemli bir yere getirecek ve değer katacak. Bursaspor’a destek olacağız. Herkes bu takıma forma reklamı vermek için sıraya girmeli. Bu ortamı oluşturmayız” şeklinde konuştu.

EK(CE/SS) (FOTOĞRAF)