CUMA günü Bursaspor başkanlığına seçildikten sonra mazbatasını alan yeşil beyazlı kulübün yeni yönetim kurulu, yarın kulüpte mesaisine başlayacak.
Başkan Recep Bölükbaşı, önce yarın saat 10.00'da Özlüce'de kulübün çalışanlarıyla bir toplantı yapacak. Toplantıda Recep Bölükbaşı, sorumlulardan detaylı bilgi alacak. Bu arada yönetim kurulu, saat 18.00'de Özlüce Tesisleri'nde bir araya gelerek görev dağılımını yapacak.
TEKNİK DİREKTÖR MESELESİ
Yeni yönetim kurulu görev dağılımının ardından ilk olarak takımı hangi teknik adama teslim edeceği masaya yatırılacak. Başkan Bölükbaşı'nın yerli teknik adamdan yana olduğu için bu yönde bir karar alınabileceği öğrenildi. Yönetim, aynı zamanda kulübe büyük mali yük getiren kaleci Sebastian Frey, Renato Civelli ve Taye Taiwo'nun durumunu da ele alacak.
PİNTO İHTARNAME GÖNDERDİ
Bursaspor'da merhum başkan İbrahim Yazıcı döneminde transfer edilen, ancak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakılarak alt yapıya gönderilen Sebastian Pinto'nun yapılmayan ödemeleri için avukatı aracılığı ile kulübe ihtarname gönderdiği öğrenildi. Şilili futbolcuya, 66 bin dolar aylık ödeme yapılması gerektiği, ancak 5 aydır  yapılmadığı belirtildi.

CE(FK/AÖ)