BURSASPOR teknik sorumlusu Ümit Şengül, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Özellikle 3-4 haftalık süreçte biraz kendi hatamız, biraz da kasıtlı olduğuna inanmak istemiyorum ama hakem hatalarıyla maçları kaybettik ve hedeften uzaklaştık. Bizim ve oyuncular için zor bir karşılaşmaydı. Oyuncularımız onurluca mücadele edip ligin gidişine tesir etmeme adına herşeyleriyle mücadele ettiler. Bundan sonra oynayacağımız iki tane maç var o maçlarda da mücadele edip kimin hakkıysa onun düşmesi için çalışacağız. Bursaspor her maça kazanmak için çıkar. Bundan sonra da böyle olacak."
BURSASPORLU ETHEM: "ATAMAYANA ATARLAR"
Bursasporlu Ethem'de, "Maça iyi başladık. Gol pozisyonları kaçırdık. Atamayana atarlar. Trabzonspor son dakikada bizi üzdü. Güzel bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Gol yemesek daha iyi olacaktı. Heyecanım vardı ama zaman geçtikçe onu üzerimden attım. İyi maç çıkardığımı düşünüyorum" dedi.
Genç oyuncu Ozan Tufan ise, "Zor bir maçtı. Maça iyi başladık. Ama sonradan gol yedik. Hatalarımız oldu. Benim de bir hatam var. Son dakikada golü yememiz moralimizi bozdu. Bu yıl şanssızlık var. Bu sezonu böyle kapatacağız, herkesten çok özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR TEKNİK SORUMLUSU CANALİOĞLU: "1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ"
Trabzonspor teknik sorumlusu Cemil Canalioğlu ise maç sonrası şunları söyledi:
"Seyir zevki yüksek keyifli bir müsabaka oldu. Kazanmak için geldiğimiz deplasmandan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık. Final vuruşlarını değerlendirebilseydik galibiyetle buradan ayrılabilirdik. Futbolcularımızı kutluyoruz. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar. 1 puan da bizim için iyi görünüyor. Hedefimiz yolunda adım adım yürüyoruz."

EK-Mİ(CE/AÖ)