BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını Slovenya Ptuj'da sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş sabah antrenmanında futbolcularına, "Bu hataları düzelteceğiz. Ondan bu çalışmaları yapıyoruz" dedi. 
Yeşil beyazlı ekip sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde gerçekleştirilen idmanda futbolcular hücum, savunma çalışması yaptı. Tecrübeli teknik adam çalışma sırasında futbolcularını sık sık uyardı. Futbolcularına yapılan hataların düzeltilmesi için çalıştıklarını söyleyen Güneş, "Bu hataları düzelteceğiz. Ondan bu çalışmaları yapıyoruz" şeklinde seslendi. 
"ACELE ETMEYİN"
Oyuncularına acele etmemeleri konusunda uyarıda bulunan Güneş, "Açıkları göreceğiz topu oraya atacağız. Sürekli yer değiştireceğiz. Acele etmeyin top bizde garanti kalsın. Yön değiştirin, rakibe göre pozisyon alın. Kimse sabit kalmasın. Rakibin dikkatini dağıtın ve topu gezdirin" dedi. 
TRAORE İDMANA ÇIKMADI
Antrenmana dayısının vefatı nedeniyle özel izin alan ve henüz Slovenya'ya gelmeyen Aydın katılmazken, Belluschi takımdan ayrı düz koşu yaptı. Dünkü antrenmanın son bölümünde Ozan İpek ile girdiği ikili mücadele sırasında sağ üst adalesine darbe alan Traore sabah gerçekleştirilen antrenmana katılmadı. Yeşil beyazlılar akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. 
HOLMEN YARIN GELİYOR
Bursaspor'un yeni transferi Samuel Holmen'in yarın Slovenya kampına katılacağı belirtildi. Listede bulunan isimlerle transfer görüşmelerinin de sürdüğü bu isimlerin kampa yetiştirilmek istendiği öğrenildi. 
İLK HAZIRLIK MAÇI AKHİSAR'LA
Öte yandan Bursaspor, Slovenya kampında ilk hazırlık maçını yarın Akhisar Belediyespor ile yapacak. Karşılaşma Avusturya Bad Radkersburg'ta TSİ 19.00'da oynanacak.