BURSASPOR teknik direktörü Christoph Daum, futbolcularının Sivasspor karşılaşmasında iyi bir performans gösteremediğini belirtti, "1-1'den sonra o golü yemeyeceksin" dedi.
Sivasspor karşısında iyi oynamadıklarını dile getiren Christoph Daum, "Sadece benim için değil hepimiz için hayal kırıklığı oldu. Sivas'tan puanlarla ayrılmayı çok istemiştik. Defansif yönümüzde gerçekten beklenmedik hatalar yaptık. Orta sahada rakipten çok uzak kaldık. Çok basit top hatalarımız oldu. Bulduğumuz gol pozisyonlarını da sonuçlandıramadık" diye konuştu. "Futbolcularımız belkentilerin tersine bir müsabaka çıkardı" diyen Daum, şöyle devam etti:
"DAHA BASKILI OLMALIYIZ"
"Önümüzdeki müsabakalarda çok daha iyi olmalarını bekliyorum. Bu müsabakadan sonra futbolcularımızın kendilerini affettirmelerini bekliyorum. Fenerbahçe maçındaki performansa benzer performans olması gerekiyor. Daha baskılı olmalıyız."
"PİNTO VE SESTAK GEÇEN HAFTA DA YOKTU"
Alman çalıştırıcı, "Pinto ve Sestak Sivas'a götürülmedi. Bunun nedeni nedir?" sorusu üzerine şu karşılığı verdi:
"Kesinlikle iyi çalışan ve inandığımız futbolcuları kadroya alıyoruz. Oynamayan bir futbolcu kendisini nasıl gösterir, formayı nasıl hakeder, idmanlarda kendisini göstererek. Futbolcular bunları gösterdiği için kadrodalar. Geçen hafta da Pinto ve Sestak yoktu ama sahada daha farklı bir takım vardı. Bizim hedefimiz Fenerbahçe müsabakasından sonra aynısını yapıp üstüne koymaktı. Ama bugün görüyorum ki üstüne koymadık, iki adım geri attık."
"ARZUYU GÖREMEDİM"
Futbolcularında arzu ve isteği göremediğini dre vurgulayan Daum, Sivasspor maçını kesinlikle kaybetmemeli gerektiğini anlatırken şunları söyledi:
"Futbol, mücadele ederek kazanılır. Bizim futbolcularımız iyi bir performans gösteremediler. Zaman zaman konsantrasyon bozukluğu oldu. Zaman zaman kademe hataları oldu. Zaman zaman pas yüzdemizde hatalar oldu. Golü sonuna kadar isteyeceksin ki atabilesin. 1-1'den sonra o golü yemeyeceksin. Bu yüzden sonuçta hayal kırıklığı kalıyor."
"SERT AÇIKLAMADAN KAÇINMAK İSTİYORUM"
Alman çalıştırıcı, "Ne gibi önlemler alacaksınız?" şeklindeki soru üzerine, "Sıcağı sıcağına sert açıklamalardan kaçınmak istiyorum. Önce kendi kafamda değerlendireceğim. Daha sonra da futbolcularımızla konuşacağız. Şu anda tedbir amaçlı bir şey söyleyemiyorum" diye konuştu.