BURSASPOR, bugün Denizbank'la Bursaspor Bonus kart anlaşmasını, 3 yıl daha uzattı.
Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen tanıtıma Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran ve Bursaspor Kulübü Reklam Pazarlama ve Gelirlerden Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu katıldı. Nihat Akınoğlu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:
"Denizbank'la 3 yıllık sözleşme yenilemesi yaptık. Yönetim olarak ilk tanıtım toplantısı olduğu için heyecanlıyız. Projelerimizin başlaması için umutluyuz. Bursaspor, ligde şampiyon olmuş 5'inci büyük takım. Marka olarak seviyesini arttırarak ülkemizin önemli takımları arasına girdi. Ben Bursaspor ile anlaşma yapanların kazançlı olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızda bu kartı almalarını tavsiye ediyorum."
HIÇKIRAN: "KULÜPLERİMİZİN YAYINDAYIZ"
Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Hıçkıran ise şunları söyledi:
"Bugün ülke nüfusunun yüzde 86’sı bir takım tutuyor. Bizde banka olarak kulüplerimize her konuda destek veriyoruz. Destek konusunda Türkiye’nin birinci bankasıyız. Destek vermeye devam ediyoruz. Bursaspor 1963’den bu yana ligde başarılı oldu. Şampiyon olup adını tarihe yazdırdı. Yeni dönemde başarılara imza atacağına inanıyoruz. Taraftar kart anlaşmamızı 2011’de yaptık. 10 bini aşkın yeni müşteri kazandık. Amacımız gelecek üç yılda bu rakamı 40 bine çıkarmak. Özellikleri hem kulüp, hem taraftar kazanacak. Harcadıkça kulüplerine destekte bulunacaklar. Ekstra yük altına girmeyecekler. Ayrıca Ağustos sonuna kadar bonus kartı alanlara 40 TL para puan hediye edeceğiz. Takım gol attıkça bonusları taraftarlara hediye ediyor olacağız. Bursaspor’a her türlü desteği sürdüreceğiz."
BÖLÜKBAŞI:"PROJELERE DESTEK BEKLİYORUZ"
Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı'da toplantıda şöyle konuştu:
"Denizbank ile yanışmamız 2007’den bu yana devam ediyor. Büyüyürerek devam ediyor. İşbirliğimiz güzel bir düzeyde Bursaspor’a gelir getirerek devam etmekte. Yeni tanıtımla karşınızdayız. Kalıcı gelirler içinde yer alan devamı niteliğinde. İnşallah avantaja dönüştürecek camiamızdır. Bu kartı alınca birçok indirimden yararlanıp, kendisi kazanacak. On bin yeterli değil. İnanıyorum ki başarılı olunca 50 bini geçecektir. Biz büyük bir camiayız. Takımına sahip çıkıyor. Projeler başlıyor. Yenilerini sunmaya devam edeceğiz. Böylesine ihtiyaç var. Denizbank yetkililerine teşekkür ediyorum. Artarak devam edecektir. Bursaspor’uma hayırlı olmasını diliyorum. Önce damlayacak, sonrasında da şakır şakır artacak diyorum."

FOTOĞRAFLI