BURSASPOR, 2014-2015 futbol sezonunun için ilk antrenmanını, yarın Özlüce Tesisleri’nde yeni teknik direktörü Şenol Güneş gözetiminde gençekleştirecek.
18.30'DA SAHAYA ÇIKACAKLAR
Yurt dışı ve Bursa dışından gelecek futbolcular, yarın 12.00’den itibaren Özlüce Tesisleri'nde yeni yönetim ve teknik kadro ile bir araya gelecek. Sezonun ilk çalışması, saat 18.30’da teknik direktör Şenol Güneş tarafından başlatılacak.
GÜNEŞ’TEN BASIN TOPLANTISI
Yeni sezonun ilk çalışmasına yeşil beyazlı futbolcuların tamamı katılacak. Haziran ayının başında Bursaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Şenol Güneş ise yarın saat 12.00’de Özlüce Tesisleri’nde sezonun ilk çalışması öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Şenol Güneş, yeni sezon hazırlıkları öncesinde takımla ilgili genel bir değerlendirme yapacak.
YÖNETİM YABANCILARLA GÖRÜŞECEK
Yüksek maliyetleri nedeniyle yeni sezonda kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncuların menajerleriyle yapılan görüşmelerden sonuç alamayan yeşil beyazlı yönetim, bu kez bu futbolcularıyla bir araya gelecek. Başkan Recep Bölükbaşı ve transfer komitesi üyeleri, yabancı oyuncularla görüşmeler yaparak takımda kalıp kalmama yolunda düşüncelerini öğrenecek.
GİDERLERSE YENİLER GELECEK
BKulüp Başkanı Recep Bölükbaşı’nın yapacağı görüşmeler sonrasında Frey, Civelli ve Taiwo gitme kararı alırsa, daha önce görüşmeler yapılan yabancı oyuncular Bursa’ya davet edilerek kadroya dahil edilecek.
KAMP KARTEPE'DE 
Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde 6 Temmuz’a kadar çalışacak. Yeşil beyazlı futbolcular, daha sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girerek çalışmalarını sürdürecek.

FOTOĞRAFLI