PASSOLİG Kart'ın bugün yapılan tanıtım toplantısında Bursaspor'un bu yıl 45 milyon TL gelir beklediği açıklandı.
14 Nisan 2014 tarihinde uygulamaya geçen Passolig Kart'ın tanıtımı, bugün Özlüce Tesisleri’nde yapıldı. Tanıtım toplantısına Bursaspor Asbaşkanı Nihat Akınoğlu ile Passo Kart Genel Müdürü Özgür Gündoğan katıldı. Yaptığı konuşmada yeşil beyazlı taraftarların takımlarına sahip çıkmasını isteyen Asbaşkanı Nihat Akınoğlu, Bursaspor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte apayrı bir hava yakaladık. Avrupa’dan erken elenmemiz dört elle lige sarılmamıza neden olacak. Bursaspor’a yakışan transferler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Passolig Kart, futbola yeni bir standart ve kalite getirecektir. Passolig Bursaspor Kartı, alanlar sadece maçlarda kullanabilecekleri gibi, hem kredi kartı olarak ta bunları kullanabileceklerdir. Kart alırken ödenecek 20 TL’nin yüzde 67’lik bölümü ise kulübümüze gelecektir."
Asbaşkan Akınoğlu, belediye otobüslerinde ve metroda da bu kartların kullanılması için belediye ile görüşmeler yaptıklarını, 1,5 milyon kart satıp kulübe 45 milyon TL civarında bir gelir beklemeyi hedeflediklerini vurguladı."
"420 SATIŞ NOKTASI VAR"
Passo Genel Müdürü Gündoğan ise Türkiye’de bugüne kadar 300 bin civarında kart satışının gerçekleştiğini, bunun 5000'inin Bursaspor’a ait olduğunu söyledi, "Bursaspor Kulübü taraftarları belirlenen 420 noktada bu kartlara ulaşabilirler. Ayrıca www.passolig.com.tr’ye girerek bu kartın sahibi olabilirler. Bu karta sahip olan sporseverler bundan sonra statlara girebilecekler" dedi.

FOTOĞRAF