BURSASPOR, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncu maçında yarın 17.00'de Bursa Atatürk Stadı’nda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Sivasspor'u Bursa'da 2-1 mağlup eden deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kalan yeşil beyazlılar, bir hafta içersinde üç kez karşı karşıya geleceği Eskişehirspor önündeki ilk buluşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor.
KUPADA 7’NCİ BULUŞMA
Eskişehirspor ile yarın sahasında karşılaşacak olan Bursaspor bugüne kadar rakibiyle Ziraat Türkiye Kupası’nda 6 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar rakiplerini 4 kez yenerken, 2 kez de yenildi. Bursaspor, ligde Eskişehirspor ile bugüne kadar 65 maç oynadı. Bursaspor ve Eskişehirspor 21’er galibiyet alırken, 23 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.
BAYARSLAN YÖNETECEK
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Kerem Ersoy yapacak.
Bursaspor'un Eskişehirspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:
Frey- Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Belluschi, Şamil, Ferhat, Sestak, Fernandao
BİLET FİYATLARI
"Bursagaz VIP B Blok 1.Sıra: 300 TL, Bursagaz VIP B Blok 2-6.Sıra: 200 TL, Kapalı Tribün C Blok: 50 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 20 TL ,Misafir Tribünü: 20 TL"