BURSASPOR kaptanı İbrahim Öztürk, yeşil beyazlı takımın bu sabah yaptığı antrenmanın bitiminde, "Lige kadar hazır hale geleceğiz" dedi.
"HERKES ÇOK ÇALIŞTI"
Kartepe kampının ardından Bursa’da nispeten daha sıcak bir ortamda çalıştıklarını belirten İbrahim, şunları söyledi:
"Sıcak havaya rağmen herkes elinden gelen tüm çalışmayı yaptı. Rekabet içerisindeyiz. Hocamız saha içinde yapmak istediklerimizi tekrarlayarak söylüyor. Takımdaki arkadaşlığımız üst düzeyde. Herkes birbirine yardımcı oluyor. En iyi şekilde çalıştık. En verimli şekilde çalıştık.”
"SLOVENYA’DA HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ"
Kaptan İbrahim, bir tek Belluschi'nin şansız sakatlığının olduğunu hatırlatırken de şöyle konuştu:
"Slovenya’ya gidiyoruz. Orada kondisyon depolayıp hazırlık maçları oynayacağız. Hazırlık maçları çok önemli. Bu maçlar saha içerisinde birbirimizi daha iyi tanıma şansı bulacağız. En güçlü halde inşallah Galatasaray maçına çıkacağız."
"ŞANSIZLIK YAŞADIK"
İbrahim, "UEFA Avrupa Ligi’nden elenmenin şokunu atlatabildiniz mi" sorusuna cevaph verirken de şöyle dedi:
"Açıkçası atlattık dersek yalan olur. İki maçta da çok üstün oynadık. 210 dakika rakibe pozisyon vermedik. Bir türlü aradığımız golleri bulamadık. Rakibimizin amacı penaltı atışlarına maçı taşımaktı. Penaltılarda maçı kaybettik. Şansızlık oldu. Etkisi hala üzerimiz de var.. Ama atlatmaya çalışacağız. Çünkü önümüzde uzun bir lig maratonu var. Kötü ama acı bir gerçek oldu. Tüm programımız Avrupa Ligi maçlarına göreydi. Sonuçta bu acı bir tecrübe oldu. Herkes olaylara artık farklı açıdan bakıyor. Kendi aramızda konuşuyoruz. Yaşamasını istemezdik ama acı bir tecrübe oldu. Belki de ileriye dönü bizim için avantajlı oldu diyebiliriz. İleride bunu göreceğiz. Herkes 1 ise 2, 2 ise 3 yapmak zorunda. Hedefe gitmek için gördük ki daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Pozisyonlara girdikçe goller atmamız gerekiyor. Daha öncesi işi bitirmeliyiz. Bizim için acı bir tecrübe oldu. Diğer maçlarda bu hataları yapmamak için çok çalışacağız."
"FORMA GİYEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUM"
Kendi performansı ile de değerlendirmede bulunan İbrahim, "Ben hocamın verdiği görevleri elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Herkes gibi bende rekabet içerisindeyim. Formayı giyebilmek için mücadelemi veriyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI