BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig’in 13'üncü haftasında Elazığspor ile oynayacağı yarın oynayacağı maç için bugün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi.
Özlüce Tesisleri’nden karayolu ile Yenişehir Havaalanı’na giden yeşil beyazlılar, oradan Türk Hava Yolları özel uçağı ile Elazığ’a geldi. Bursaspor, burada kamp yapacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı. Bursaspor'un 35 kişilik Elazığ kafilesinde 19 futbolcu bulunuyor. Kafilede yer alan futbolcular şöyle:
"Sebastien Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, İbrahim Öztürk, Michael Basser, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Taye Taiwo, Hakan Aslantaş, Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Murat Yıldırım, Musa Çağıran, Şamil Çinaz, Tuncay Şanlı, Batuhan Altıntaş, Colin Kazım, Sebastian Pinto."
COLİN KAZIM: ZOR MAÇ OLACAK
Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Colin Kazım Elazığspor maçının zor bir maç olacağını belirterek, "Bu maçlar özellikle daha zor geçiyor. Büyük takımlara gösterdiğiniz motivasyondan daha fazla motivasyon göstermeniz gerekiyor. Elazığspor'un da durumu belli. Galibiyet için oynayacaklar ama bizim daha fazla istememiz gerekiyor" dedi.
"SAÇMA BİR SORU"
Bir gazetecinin, "Batalla'nın olmaması takımı etkiler mi?" şeklindeki soruya ise Kazım, "Ne söyleyeyim. Durumu siz de biliyorsunuz. Saçma bir soru bence" cevabını verdi.