BURSASPOR Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, takım oyunu anlayışını ortaya koyduklarını söyledi.
Genel Direktör Barışçı, Bursaspor'un yeni bir yapılanma içinde olduğunu, teknik direktör değişikliğine gittiğini, yeni transferlerin adaptasyonu, yeni yönetimin oluşu ve bununla doğan sorunları hepimiz birlikte yaşadıklarını söyledi. Ayhan Barışıcı, ortaya çıkan sıkıntıları aşmayı hedeflediklerini bildirirken, "Takım içindeki huzuru yaşatabilmenin arzusu içindeyiz. Takım oyunu anlayışını ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu beni galibiyetten daha çok sevindiriyor. Bursaspor'un geleceği ile ilgili son derece ümitliyim" dedi.
Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışçı, geçen yıllardaki başarıyı elde etmemeleri için ortada neden bulunmadığını anlatırken şöyle dedi:
"Bursa kenti sürekliliği istiyor. Her zaman bu başarılarla övünmek isteyen camiamız var. Galip gelindiği zaman 1 haftanın nasıl motivasyon sağladığını hepimiz biliyoruz. Bu başlangıcı yenilenme olarak düşünüyorum. Bunun başarıya dönüşmesini önümüzdeki günlerde hep birlikte izleyeceğiz. Son maçlarda aldığımız galibiyet serisi, beraberlik bizi puan cetvelinde bir yere getirdi" diye konuştu.
"Önümüzde çok önemli müsabakalar var" diyen Barışıcı, "Bunlardan da başırılı çıkacağız. Bir takım eksikler var. Mevkii bakımından zaman zaman zorlansak da, takım oyunu yüzdesini üst seviyelere çıkartabildiğimiz sürece Bursaspor takım önümüzdeki haftalarda kendi kimliğini ortaya koyarak, oyuncular kapasitelerini üst seviyeye çıkartarak Bursaspor'un istediği yerlere geleceğini düşünüyorum."
Barışçı, Volkan Şen ve İbrahim Toraman ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlarken daha önce benzer sorular üzerine bu aşamada transferlerle ilgili açıklama yapmanın doğru olmayacağını ifade ederek, "Devre arası bir transfer sezonu olarak ayrılmış. Elbette takımlar eksiklerini oyuncu takviyesi yapacaktır. Biz de aksaklıklar görürsek elimizden gayreti gösterceğiz" dedi. EK(CE/AÖ)