BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında yarın oynayacağı Gaziantepspor maçı için uçakla Gaziantep'e geldi. 116 kişilik kafilede Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları, personel, futbolcular ve teknik heyet yer alırken, kafile Gaziantep'te davul zurnayla karşılandı. Yeşil beyazlı ekip konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.
36 kişilik Bursaspor A Takım kafilesinde 20 futbolcu bulunuyor. Kafilede yer alan futbolcular şöyle: 'Sebastien Frey, Harun Tekin, Bekir Sevgi, İbrahim Öztürk, Renato Civelli, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Taye Taiwo, Hakan Aslantaş, Ferhat Kiraz, Fernando Belluschi, Murat Yıldırım, Musa Çağıran, Şamil Çinaz, Tuncay Şanlı, Batuhan Altıntaş, Yasin Pehlivan, Enes Ünal, Stanislav Sestak, Colin Kazım.'
TAIWO: "İYİ HAZIRLANDIK"
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Taiwo Gaziantepspor maçının zorlu geçeceğini söyledi. Taiwo, "Gerçekten zor bir karşılaşma. İlk yarının son maçı olduğu için bizim için de, karşı taraf için de zor bir mücadele olacak. Geçen hafta evimizde kazandık ve galibiyet için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çok iyi hazırlandık ve umarım galibiyetle döneriz. Hocamızın direktiflerini dinliyoruz. Bizim için anahtar bu. Özellikle dış sahada hocamız beklememiz gerektiğini ve karşı takımların üstümüze gelerek açıklar vereceğini belirtiyor. Bu açıkları değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi.
COLIN KAZIM: "KAZANMAYI ÖNEMSİYORUZ"
Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Colin Kazım önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Bu yılın son karşılaşması. 7 haftadır devam ettirdiğimiz yenilmezlik serimiz var. Galibiyete çevirmeye öğrenmeye başladık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz. Güven için kazanmayı çok önemsiyoruz" dedi.
"DAHA SAYGILI OLALIM"
'Kendi performansını nasıl değerlendiriyorsun? Son haftalardaki performansından dolayı zaman zaman taraftarlar tepki gösteriyor' sorularına Kazım, "Hiçbir şey söylemeyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz? Taraftarlar tabii ki protesto edebilirler haklarıdır. Onların da görevi bu. 16 yaşımdaymışım gibi soru soruluyor. Lütfen bir dahaki sefer daha saygılı olabilirsek sevinirim" yanıtını verdi.