SPOR Toto Süper Lig'in son haftasında yarın kendi sahasında Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Bursaspor'un sezonu galibiyetle bitirmek ahaya çıkacağı bildirildi.

56’NCI BULUŞMA
Yeşil beyazlı ekip, yarın Gaziantepspor'a karşı mücadele edecek. Gaziantepspor'la bugüne kadar oynadığı 55 maçta 20 galibiyet, 23 mağlubiyet, 12 beraberlik alan Bursaspor, bu karşılaşmalarda 75 gol attı, kalesinde ise 77 gol gördü.
SERDAR, ŞAMİL, BELLUSCHI VE SESTAK CEZALI
Bursaspor’da teknik sorumlu İrfan Buz’un Gaziantepspor karşılaşmasında genç futbolcularına forma şansı vereceği öğrenildi. Yeşil beyazlılarda cezalı olan Serdar, Şamil, Belluschi ve Sestak ile sakatlıkları bulunan Civelli, Taiwo, Yasin, Basser, Ferhat Gaziantepspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Bursaspor'un maç için muhtemel kadrosu şöyle:
Harun- Şener, İbrahim, Ethem, Ozan Tufan, Volkan Şen, Bekir, Taşkın, Ozan İpek, Sercan, Fernandao
HAKEM ÇAKIR
Bursaspor'un saat 16.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Gaziantepspor maçını İstanbul Bölgesi FIFA hakemlerinden Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun, Onur Karabaş ve Murat Orhan yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakem ise İsmail Köse olacak.
Cüneyt Çakır bugüne kadar Bursaspor’un 26 maçını yönetti. Yeşil beyazlılar 26 müsabakanın 11'inden galibiyetle ayrılırken, 5 müsabaka beraberlikle sona erdi. Çakır bu müsabakalarda Bursasporlu futbolculara 65 sarı 2 kırmızı kart çıkarırken, rakip oyunculara ise 73 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi.

EK(CE/AÖ)