BURSASPORLU futbolcular, Kardemir Karabükspor galibiyetini değerlendirdi.
BELLUSCHI HEDEFLERİMİZİN İÇİNDEYİZ
Bursaspor'un orta saha oyuncusu Belluschi, "Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren maçı kazanmak için oynadık. Savaştık. Gol beklediğimizden geç geldi belki ama bundan daha fazlasını haketmiştik. Hakettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum" dedi. "Kendi tarzımda çok fazla değişiklik görmüyorum" diyen Belluschi, şöyle devam etti:
"Kendi oyunumu oynamaya çalışıyorum. Oyunu kurmaya çalışan, oyunun ritmini ve yönünü belirlemeye çalışan bir tarzım olduğunu düşünüyorum. Bazı karşılaşmalarda karşı takım daha az boşluk veriyor. Bu karşılaşmaların niteliğiyle alakalı. Bazen fırsat bulamıyorsunuz. Kesinlikle tarzımın değiştiğini düşünmüyorum."
Lig ve kupada en iyi sonuçları almaya çalıştıklarını belirten Belluschi, "Ligdeki pozisyonumuz çok yükselmedi ama aradaki puan farkının çok az olduğunu görebiliyorzu. Avrupa hedefine ulaşmamız bizim için zor değil. Kupada da yarı finale kaldık ve devamını getirmeye çalışacağız. Hedeflerimizin içindeyiz. İki kulvarda da en iyi sonucu almaya çalışacağız" dedi.
VOLKAN: "DAHA DİKKATLİ VE İSTEKLİ OLMALIYIZ"
Volkan Şen ise karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:
"İyi mücadele ettik. Maçın başında pozisyonlara girdik. Bunları gole çevirseydik maç daha farklı olurdu. Kazandık. Daha dikkatli ve istekli olup, daha çok mücadele edip iyi sonuçlar almak istiyoruz. Kazanmasını bildik, takım arkadaşlarımı kutluyorum."
FERNANDAO 4'ÜNCÜ GOLÜNÜ ATTI
Bursaspor'un golcü oyuncusu Fernandao Kardemir Karabükspor maçının 82'nci dakikasında penaltıdan attığı golle ligdeki 4'üncü golünü kaydetmiş oldu. Fernandao Eskişehirspor maçında 2, Akhisar Belediyespor maçında da 1 gol atmıştı. Brezilyalı futbolcu, ligde 617 dakika sahada kaldı. 

EK(FK/AÖ)