BURSASPOR’A COŞKULU KARŞILAMA
Lider Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor 17.25’de Atatürk Stadı’na giriş yaptı. Yeşil beyazlı taraftarlarla futbolcuları Atatürk Stadı girişinde meşaleler yakarak karşıladı. Taraftarların yoğunluğu nedeniyle emniyet kuvvetleri Bursaspor takımını aynı Fenerbahçe gibi Atatürk Spor Sarayı’nın oradaki kapıdan Atatürk Stadı’na alındı.
MAÇA BÜYÜK İLGİ
Satışa çıkartılan 4 bine yakın biletin iki gün öncesinde tükendiği Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasına Bursasporlu taraftarların ilgisi bir hayli fazlaydı. Taraftarlar saat 17.00’den itiblaren açılan stat kapılarından içeriye girdi.
FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR TRİBÜNDE
Karşılaşmayı izlemek için Bursa dışından gelen Fenerbahçeli taraftarlar Merinos Stadı’nın oradaki Asayış Müdürlüğü’nde toplandılar. Sarı lacivertli taraftarlar daha sonra özel güvenlik güçleriyle birlikte Atatürk Stadı’na gelerek tribünlerdeki yerlerini aldılar.
6 YABANCI KONTENJANA TAKILDI
Bursaspor’da ve Fenerbahçe’de tam 6 futbolcu yabancı kontenjanına takıldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Meireles, Holmen, Kadlec ile Yobo'yu Bursa’ya getirmedi. Bu arada sakatlığı henüz geçmeyen Gökhan Gönül de Bursa’da olmayan bir başka isimdi. Bursaspor’da ise Sestak ile Pinto yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkan isimler oldu.