BURSASPOR, devre arası kamp çalışmalarını yapmak için Antalya Sueno Otel'e geldi.
Yeşil beyazlılarda teknik direktör Christoph Daum, Taye Taiwo, Frey, Enes, Okan Kocuk, Oğuzhan ve Ozan Tufan kampa takım otobüsüyle gelen ilk gelen isimler oldu. Diğer futbolcular ise daha sonra otele geldi. Bursaspor, ilk çalışmasını yarın sabah saatlerinde gerçekleştirecek.
TAIWO: BİRLİK ÖNEMLİ
Bursaspor’un başarılı futbolcusu Taye Taiwo, önemli bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi. Taiwo, "İkinci yarı bizim çini zorlu geçecek. Bu duruma hazırlanmak için geldik. Takımın birlik içinde çalışması çok önemli. Bu zorlu atmosfere en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Taiwo, takıma yeni katılan oyuncular için ise, "Aslında yeni oyuncular için bahsettiğimiz şeyler geçerli. Adaptasyonlarının hızlanacağını düşünüyorum. Umarım takıma katkıları da güzel olur. Hem takım için hem de bizim için yarar sağlarlar" dedi.
OĞUZHAN: HEYECANLIYIM
Bursaspor’un yeni transferi Oğuzhan Aynaoğlu, "Daha arkadaşlarımla görüşmedim. İnşallah hepsiyle çok iyi anlaşırız. Halen daha heyecanlıyım. Öncelikle antrenmanlarda elimden geleni yaparak sert çalışacağım. Kendime güveniyorum. Atmosfer çok güzel. Arkadaşlar benim için çok önemli. Şimdiye kadar her şey çok profesyonel" şeklinde konuştu.
DAUM KARŞILADI
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, kampın yapılacağı otele gelen personel ve gazetecilerin yanına gelerek selam verdi. Malzemeleri taşıyan görevlilerin tek tek elini sıkan Daum personelden bir sorun olup olmadığını sordu.