BURSASPOR teknik direktörü Christoph Daum, Ziraat Türktiye Kupası'nda aldıkları Akhisar Belediyespor beraberliğini değerlendirirken, "1 puanın iyi olup olmadığını daha sonra göreceğiz" dedi. 
Hedeflerinin galibiyet olduğunu, 1 puan aldıklarını söyleyen Daum,  şöyle devam etti:
"İlk 45 dakia hoşuma gitmedi. Kötü oynamamıza rağmen 2 kontraatak pozisyonumuz vardı. Bakıldığında ilk devrede basit top hataları yapıyorduk. Gol pozisyonuna girebilirdik. 2 pozisyon vardı. İnancı orada göremedim. Orada daha inançlı oynamamız gerekiyordu. İkinci devreye baktığınızda farklı bir durum ortaya çıkıyor. Top alış verişleri daha iyiydi. Gol pozisyonları ürettik. 3-4 iyi pozisyonumuz vardı. Böyle pozisyonlar yakaladığınız zaman hoca olarak düşünüyorsunuz. Bunları atamazsanız gol de yiyebilirsiniz."
"HEDEFİMİZ EN ÜST SEVİYE"
Yeşil beyazlı takımın arzulu ve istekli olduğunu da sözlerine ekleyen Daum, bu konuda şöyle konuştu:
"Benim hedefim bu takımla birlikte en üst seviyedeki hedefleri çıkarmak. Bakıldığında bir hocanın görevi nedir? Şartlar ne olursa olsun burada en iyisini çıkarmak. Bizim takımımız arzulu, istekli ve öğrenmeye açık. Yönetimimizde de başkanımız çok büyük bir örnek. Bizde arkadaşlık üst seviyede. Biz de bu yolda taraftarlarımızla birlikte yolumuza devam etmek istiyoruz." 
"3 PUAN HEDİYE ETMEK İSTERDİK"
Taraftarlarının takımını çok iyi desteklediğini sözlerine ekleyen Daum, "Taraftarlarımız bizi inanılmaz desteklediler. Kendi evimizde oynuyor gibiydik. Ancak onlara sadece 1 puan verebilirdik. 3 puan hediye etmek isterdik" diye konuştu.