BURSASPORLU futbolcular, yeni sezon hazırlıklarının iyi geçtiğini, deplasmanda oynadıkları Trabzonspor müsabakasında da bunun karşılığını aldıklarını  söylediler.
ETHEM: "ÇOK İYİ ÇALIŞTIK"
Kampta çok iyi çalıştıklarını belirten Ethem, "Maçta çok net pozisyonlarımız vardı. Trabzonspor’un neredeyse hiç pozisyonu yoktu. Bu açılış maçıydı. Güzel bir maç geçti. Kampta hocamız çok iyi çalıştırdı. Antrenmanlar çok iyiydi. Yeni katılanların idman eksikleri var. İyi futbolcular ve bize katkı sağlayacak futbolcular" dedi.
OZAN TUFAN: "MÜCADELEMİZ İYİYDİ"
Bursaspor’un genç oyuncusu Ozan Tufan ise sezon öncesi iyi bir mücadele gösterdiklerini dile getirdi, "Trabzonspor ile iyi bir maç oynadığımıza inanıyoruz. Biraz hava ve zeminin verdiği bozukluğu, bizi etkiledi. İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Takımın iyi bir performansı var. Kuvvetli. Galatasaray maçına kadar daha iyi olacaktır" diye konuştu.
FERNANDAO: "FORMA GİRİYORUZ"
Bursaspor’un golcüsü Fernandao ise şunları söyledi:
"Trabzonspor'a karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hergün giderek yükselen bir form grafiğimiz var. Kampın faydalı geçtiğini düşünüyorum. Olduğumuz yerin çok üstüne çıktık. Sezon başları her zaman çok önemlidir. Sezon boyunca kullanacağınız enerjiyi ve gücü burada depolarsınız. Hocamız buna çok önem gösterdi. Antrenmanlarda da bunu gördük. Kafasında bir takım oluştuğunu sanmıyorum ama sistemi oturtmak ve bize bunu aktarmak açısından gerçekten iyi bir kamp geçirdik. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Uzun bir sezon olacak. En iyi şekilde hazırlıklarımızı tamamlayıp ilk maçımıza çıkacağız."