BURSASPOR basketbol takımının başına, Tofaş ve milli takımın eski oyuncularından Şemsettin Baş getirildi.
SEZGİN: "1'İNCİ LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ"
Şemsettin Baş, bugün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini Bursaspor basketbol takımının antrenörü yapan imzayı attı. Törende konuşan Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, şunları söyledi:
"Türkiye ve Bursa basketbolunun önemli isimlerinden Şemsettin Baş ile anlaşmaya vardık. Bursaspor’un başında görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Bursaspor camiasının desteğiyle bir şeyler başarmak için anlaşmaya vardık. Zorlu bir yola çıktık ve inşallah mahçup olmayacağız. Bursa basketboluna katkı koymak istiyoruz. Bursaspor müadeleye 3'üncü Lig'den başlıyor. Adım adım 1'inci lige çıkmak ve Avrupa Kupaları’nda başarıya ulaşan Bursaspor basketbol takımı kurmak istiyoruz. Bursaspor basketbol takımı olarak sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Bütçemiz yaklaşık 600 bin TL olacak."
BAŞ: "YOLUMUZ ZORLU"
Şemsettin Baş ise şöyle konuştu:
"Bursaspor’un ve Bursa şehrinin ihtiyacı olan basketbol atılımını gerçekleştirdikleri için başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Gururluyum. Bursa şehri ve Bursaspor bana çok şey kattığı için bunu bir borç biliyorum. Hedeflerimiz zaten Bursa’yı layık olduğu yere çıkarmak. Zamanımız dar ve yolumuz zorlu. Sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırıp Bursaspor’u layık olduğu yere çıkarmak istiyoruz. Oyuncu yelpazemiz geniş. Bizimle çalışmak isteyen oyuncular var. En uygun şekilde Bursa’yı benimseyen, karakteri sağlam oyuncuları tercih edeceğiz. Rakiplerimiz antrenmanlara başladı. Önemli değil. Biz bu açığı kapatacağız."

FOTOĞRAFLI