BURSASPOR Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, takımının Galatasaray karşısında aldığı 6-0’lık yenilgi nedeniyle kulübün internet sitesine açıklamada, "Bu sonuç taraftarımızla birlikte bizi de üzüntüye boğdu" dedi.
Başkan Erkan Körüstan’ın açıklaması şöyle:
"Galatasaray karşısında aldığımız ağır yenilgi, büyük Bursaspor camiasının her ferdini derinden yaralamıştır. Hiçbir şekilde mazereti olamayacak bu sonuç doğal olarak hayal kırıklığına yol açmış ve verdikleri görkemli destekle takımlarının yanında yer alan taraftarlarımızla beraber bizi de üzüntüye boğmuştur. Sadece bir özür ile geçiştirilemeyecek bu yenilgiden çıkartılması gereken derslerin net bir şekilde ortaya koyulacağından ve bu yenilginin telafisinin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın.
Büyük Bursaspor camiası kimsenin tek başına suçlu gösterilemeyeceği bu yenilginin analizini yapıp en kısa sürede hedeflerimize doğru ilerlemek için gereken kenetlenmeyi sağlayacak kültürdedir. Biz büyük bir aileyiz. Yaşanan olumsuzlukları, sorunları ne denli büyük ve can acıtan nitelikte olursa olsun aile içinde çözebilecek durumdayız.
Mayıs ayında bütün sezonun üzüntülerini unutturacak Avrupa hedefi için Bursaspor ailesinin her ferdinin desteğine ihtiyaç duyulurken, konsantrasyonumuzu kısa süre içinde oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası müsabakası ve diğer lig karşılaşmalara çevirmemiz gerekmektedir. Yönetim Kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve büyük taraftarımıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu inancın takımımızı yeni başarılara taşıyacağından kimsenin şüphesi olmasın."