BURSASPOR Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Özlüce Tesisleri'nde tribün liderleriyle bir araya gelerek toplantı yaptı. Körüstan, çirkin ve kötü tezahürat konusunda Bursaspor’un seyircisiz oynama ceza sınırına geldiğini vurguladı.
Başkan Körüstan, tribün liderleri ile yaptıkları toplantının çok olumlu geçtiğini, Bursaspor’un sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çok olumlu bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. Görüşmede, çirkin ve kötü tezahürat konusunu ele aldıklarını, Bursaspor'un başarısı için neler yapılabileceğinin değerlendirildiğini belirterek şöyle dedi:
"Deplasmana gittiğimizde rakip takımın başkanları bizlere 'Sizdeki taraftar biz de olsa çok şeyler yaparız' diyorlar. Övgüyle Bursaspor taraftarından söz ediyorlar. Şampiyon olduğumuz sezon kent ve taraftar bütünlüğü vardı. O Sezon sonunda Fair Play ödülünü almıştık. Aynısını bu sezonda bekliyorum. Türkiye Kupası’nı el birliği ile Bursa’ya getireceğimize canı gönülden inanıyorum. Bütün tribün liderlerimize buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Bu toplantılarımız bundan sonra sıklıkla devam edecektir. Hepsine çok teşekkür ediyorum." 
"TEZAHÜRAT KONUSUNDA HERKES DUYARLI OLMALI"
Tribün liderleri adına Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz toplantının gündemi hakkında şu açıklamayı yaptı:
"Bu kritik süreçte bizleri toplantıya çağırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bursa’da oynanacak olan Medical Park Antalyaspor ve ondan sonraki maçlarımızda ceza sınırında olduğumuzu Başkanımız bize iletti. Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bundan sonra ligde alacağımız ile ceza seyircisiz oynama cezası olacak. Akhisar Belediyespor maçında edeceğimiz bir tek küfür nedeniyle yarı final maçını seyircisiz oynama ve Antalyaspor lig maçında edilecek tek bir küfürden dolayı da Çaykur Rizespor maçını seyircisiz oynama tehlikesi var. Buradan tüm grup liderleri olarak genç arkadaşlarımıza seslenmek istiyoruz. Bu maçlarımızı ve sezon sonuna kadar olan tüm maçlarımızı küfürsüz olarak tamamlamak istiyoruz."