OSMANGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Dündar, olağanüstü kongre sonrasında Bursaspor Kulüp Başkanlığına seçilen Recep Bölükbaşı ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek başarılar diledi.
Bursaspor’un Özlüce’deki tesislerinde Başkan Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri Nejat Çölek, Ali Turan, Sezer Sezgin, Enver Kumova ve Sadettin Garip tarafından karşılanan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, olağanüstü kongre sonucunda, daha önce yöneticilik yaptığı Bursaspor’a başkan seçilmiş olmasından dolayı Recep Bölükbaşı’nı kutladı.
Başkan Mustafa Dündar, Bursaspor’un başarısı için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.
"BURSASPOR ORTAK DEĞERİMİZ" 
Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Dündar, şunları söyledi:
"Olağanüstü Genel Kurul sonucunda göreve geldiniz. Sizlerin daha önce Bursaspor yöneticiliği yapmanız ve başarılı bir dönemde yaptığınız çalışmalar seçilmenizde önemli rol oynadı. Bu sonuç, kamuoyunun sizlere olan güveninin bir yansıması. İnşallah o dönemde elde ettiğiniz tecrübelerinizi başkanlık sürecinde artarak devam edecektir. Bursaspor hepimizin ortak paydasıdır. Bursaspor’un başarısı Bursa’nın başarısıdır. Bizler sizlerle birlikteyiz. Şehrin tanıtılması noktasında Bursaspor’un çok büyük katkısı oluyor. Yeni yönetimimiz inşallah 1 yıllık süre içerisinde sağlam temeller atarsınız. Bu yıl talihsiz geçti. Avrupa’da mücadele edemiyoruz. İnşallah seneye daha güzel yerlerde oluruz."
BÖLÜKBAŞI’NDAN MÜJDE
Başkan Dündar’ın konuşmasında ifade ettiği "Bu yıl talihsizlik oldu ve Avrupa’ya gidemedik" sözlerinin ardından konuşan Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, şöyle dedi:
 "UEFA’nın kararı Çarşamba günü kesinlik kazanacak. Ancak yüzde 80-90 oranında Avrupa Kupaları’na katılabilme şansımız var. Olursa da Bursaspor’umuz için çok güzel olacak. Bunun müjdesini de buradan vermiş olayım. Eğer olursa Avrupa Kupası maçlarımıza tüm Belediye Başkanlarımız ile birlikte gitmek istiyoruz. Yeni stadyumumuz yapılıyor. İnşallah en kısa sürede bitecek. İnşallah Bursaspor gelecekte çok farklı olacak."
DÜNDAR’DAN ÖZLÜCE TESİSLERİNE ÇİM SAHA 
Bölükbaşı, Osmangazi ilçesinin Türkiye’nin çok sayıdaki kentinden daha büyük olduğunu hatırlatırken şöyle konuştu:
"Osmangazi Belediye Başkanımız yaptığı çalışmalar ile 2 dönemdir Bursalı vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Biliyorsunuz Özlüce Tesislerimizde yapılması gereken çim sahalarımız var. En büyük İlçe Belediyemiz Osmangazi’den istekte bulunduk. Tüm belediyelerimizden bir şeyler işitiyoruz. Geçtiğimiz gün Sayın Başkandan tesislerimize tribünlü bir çim saha yapılması için söz aldık. Sağ olsun isteğimizi geri çevirmediler. Biz bu isteklerimizi Bursaspor için istiyoruz. Başkanımıza buradan bir kez daha, verdiği destekler için teşekkür ediyorum."

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF