BURSA, () - BURSASPOR Başkan adayı Mesut Mestan taraftar grupları ve dernek temsilcileri ile bir araya geldi. Mestan projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
YERLİ TEKNİK DİREKTÖR DÜŞÜNÜYORUM
Ligi bilen yerli bir teknik direktör düşündüğünü dile getiren Mestan, "Teknik ekip ve 2-3  görüştüğüm futbolcu var. Yabancı da var yerli de var teknik direktör adaylarımız arasında ancak ligi bilen yerli bir teknik direktör düşünüyorum. Belki onu da kongreye kadar netleştirebiliriz. Takımda gidecekler de kalacaklar da belli. İsim zikretmeye gerek yok. Bir çoğunun sözleşmeleri sürüyor. İnşallah sıkıntısız bu sorunları çözeriz" dedi. 
ERGIC İLE GÖRÜŞÜP SÖZÜNÜ ALDIM
Aydın Karabulut ile ön protokol yaptıklarını hatırlatan Mestan, "Geldiğimiz noktada Aydın Karabulut ile ön protokol imzaladık. Görüştüğüm bir kaç futbolcu var. İvan Ergiç ile görüştüm; teknik menajer olarak görev alacak ya da sportif ekipte görev alacak. Görüşüp sözünü aldım. Aydın Karabulut'u 900 bin Euro'ya aldım. 4 yıllık ön sözleşme imzaladık. Uzun sözleşmenin amacı da şu. Kendisi 26 yaşında çok iyi bir performans yakalarsa kulübe gelir getirsin diye 4 yıllık yaptık. Bonservisi elindeydi, Trabzonspor'a gidiyordu yoldan çevirdik. Bursaspor bana göre buradan para kazanacak. Bir Batalla'dan daha fazla para kazanırız diye düşünüyorum" diye konuştu.

EK (CE/RT)