SÜPER Lig'de en son Sivasspor'a mağlup olan Bursaspor, oynadığı son 9 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi.
Yeşil beyazlılar. en son Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olduktarn sonra 9 resmi maça çıktı. Bursaspor, 9 maçta 5 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.
SESTAK YENİDEN DOĞDU
Stanislav Sestak, salı akşamı Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Sivasspor karşılaşmasında yeşil beyazlı takımı galibiyete taşıdı. Sestak, attığı 2 golle bu sezon 4'üncü golüne ulaşmış oldu. Ligde de Kayseri Erciyesspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında rakip ağları havalandıran Sestak, bu sezon Süper Lig'de 7 maçta 496 dakika, Türkiye Kupası'nda 2 maçta 180 dakika forma giydi. 
ALT YAPIDAN ÇIKAN YILDIZ ADAYI
Bursaspor'un alt yapısından A takıma kadar yükselip sezon başında A takımla birlikte Avusturya kampına giden Ozan Tufan, daha sonra A-2 takımına gönderildi. Devre arasında Antalya kampına götürülen genç futbolcu, yapılan tek özel maçta iyi bir performans ortaya koyunca Sivasspor maçında da ilk onbirde sahaya çıktı. Genç futbolcu gösterdiği performansla dikkati çekerken teknik direktör Christoph Daum'un da beğenisini kazandı. Ozan, Avrupa Liginde KuPS Kuopio`ya attığı gol ile Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu ünvanını elde etmişti.