BURSASPOR, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Tur maçında yarın kendi sahasında 8 yıl önce kendisini kupanın dışında bırakan İnegölspor ile karşı karşıya gelecek.
Bir önceki turda Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yenen Bursaspor ile kendi sahasında Gaziantepspor 3-2 mağlup eden İnegölspor'un mücadelesi saat 20.00'de başlayacak. Hakan Ceylan'ın yöneteceği karşılaşmada yardımcılıkları Deniz Turgut ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.
8 SENE SONRA YENİDEN RAKİPLER
Bursaspor ile İnegölspor, 8 sene önce de birbirine kupada rakip oldu. Türkiye Kupası 1'inci Kademe maçında İnegöl'de oynanan maçta İnegölspor, müsabakayı 1-0 kazanmış ve Bursaspor'u kupadan elemişti.
MUHTEMEL KADRO
Bursaspor'un İnegölspor maçında muhtemel kadrosu şöyle:
Frey- Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Musa, Şamil, Ferhat, Belluschi, Sestak
SAKAT: Ozan İpek
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kapalı Tribün C Blok: 10 TL, Maraton Tribünü: 5 TL, Açık Kale Arkası Tribünü: 2 TL, Misafir Tribünü: 2 TL

SON DAKİKADA 8 PUAN KAYBETTİ
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sene oynadığı 3 maçta yediği son dakika gollerinden 8 puan kaybetti. Yeşil beyazlı takım, 3 müsabakanın ikisinde mağlup olurken birinden de beraberlikle ayrıldı.
Yeşil beyazlı ekip, ligin 15'nci haftasında 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 20 puan topladı. Ligin 10'uncu haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasının 90+4'üncü dakikasında yediği golle sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılan Bursaspor, 11'inci haftada ise deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere götürdüğü Sivasspor karşılaşmasında 80'inci dakikada yediği golle 2-1 yenildi. Yeşil beyazlı ekip, en son da Trabzonspor deplasmanında 2-1 önde götürdüğü karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında gol yiyerek sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Bursaspor bu sezon 3 maçta yediği son dakika golleri nedeniyle 8 puandan oldu.