BURSASPOR Kulübü 2'nci Başkanı Rıdvan Şen, Torku Konyaspor galibiyetini değerlendiririrken, "Taraftarlarımız müthiş destek verdiler. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz" dedi.
3 haftalık çıkışın devam ettiğini ifade eden 2'nci Başkanı Rıdvan Şen, "Çok mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarımız bizi mahçup etmedi. Taraftarlarımız da müthiş destek verdi. İnşallah başarıyı bir dahaki haftalarda devam ettireceğiz. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah Bursaspor layık olduğu en iyi yere gelecektir" diye konuştu. 
AYHAN BARIŞICI: "KENETLENMENİN SÜREKLİ OLMASI LAZIM"
Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, deplasmanda alınan puanın takım adına son derece sevindirici olduğunu kimsenin inkar edemeyeceğini anlatırken şunları söyledi:
"Takımımıza güvendiğimizi defalarca söylemiştik. ÜTeknhikz direktörümüz Christoph Daum'la birlikte başlayan çıkış ve oyun anlayışı, futbolcuların istekli olması, yönetim ve taraftarın bütünleşmesi futbol takımını bir yerlere getirmek için önemli bir faktör. Bu kenetlenmenin sürekli olması lazım. Gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok. Önümüzdeki seriden başarılı çıkarsak Bursaspor layık olduğu yere gelecektir. Futbolcularımız ve teknik kadromuzu kutluyorum." EK(CE/AÖ)