BURSASPOR'un, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 7 haftalık diliminde 2 maç üst üste kazanamaması dikkat çekti. Yeşil beyazlılar oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet aldı.
Bursaspor ligin ilk haftasında Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olurken, evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ilk galibiyetini deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yenerek alan yeşil beyazlılar, Beşiktaş maçından 3-0, Çaykur Rizespor maçından ise 2-1 mağlubiyetlerle ayrıldı. Akhisar Belediyespor ile evinde golsüz berabere kalan Bursaspor, milli maçlar nedeniyle verilen araya ise 1-0'lık Kardemir Karabükspor galibiyetiyle girdi. Geride kalan 7 haftada sadece 2 galibiyet alan yeşil beyazlı ekibin 2 maç üst üste kazanamaması ise dikkatlerden kaçmadı. Yeşil beyazlı ekip pazartesi günü taraftarının desteğiyle Kayserispor'u yenerek galibiyet serisini yakalamanın hesaplarını yapıyor.
KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Bursaspor, Pazartesi akşamı oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Christoph Daum nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmana tedavisi devam eden Ozan İpek dışında tüm futbolcular katıldı. Topla yapılan ısınma hareketleri başlayan antrenman pas press oyunu ile devam etti. Son bölümde ise taktik çalışma yapıldı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.