YENİ sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Bucaspor'da golcü Çağrı ve stoper Emrecan'ın sakatlıkları can sıktı. Dün sabah antrenmanında aldığı darbe sonucunda belinden sakatlanan Çağrı'nın İzmir'e getirildiği ve tecrübeli futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi. Yine geçen hafta antrenmanda sağ dizinden sakatlanan Emrecan'ın da 3 gündür takımla çalışmadığı açıklandı.
Sarı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Civar, Jebrin ve Ferhat da Erzurum kampına götürülmemişti. Öte yandan dün akşam oynanan ve 1-1 sona eren Samsunspor karşılaşmasını değerlendiren Sait Karafırtınalar, ilk 60 dakikada sergilenen futbolun umut verici olduğunu söyledi. Genç çalıştırıcı, "Daha bu kadroya sakatlar ve yeni golcümüz İskender girecek. Bucaspor iyi bir takım olacak" yorumunu yaptı.
VEDAT BUDAK BUCASPOR'DA
Transferde son olarak Boluspor'dan golcü İskender Alın'ı kadrosuna katan Bucaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu orta saha oyuncusu Vedat Budak'la da anlaştı. Kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Vedat'la her konuda anlaşma sağlandığı, 23 yaşındaki futbolcunun Erzurum kampına dahil olacağı öğrenildi. Barışspor'da kariyerine başlayan Vedat, Diyarbakıspor ve Boluspor formalarını da terletti. Geçen sezon Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da 27 lig maçına çıkan Vedat Budak bir kez gol sevinci yaşadı.

FOTOĞRAFLI