BUCASPOR yönetimi, 200 bin TL alacağı için Futbol Federasyonu'na başvuran orta saha oyuncu Ferhat Çulcuoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Dün gerçekleştirilen sezonun ilk idmanına çıkmayan ve Kaynaklar Tesisleri'ne gelerek yönetimle masaya oturan 27 yaşındaki futbolcuyla tüm ilişiğin kesildiği belirtildi. Asbaşkan Adil Demir, bir yıl daha sözleşmesi olan Ferhat'ın 200 bin TL alacağından feragat etmesi halinden oyuncunun bonservisini vereceklerini açıkladı.
Tecrübeli futbolcunun sezon devam ederken başka kulüplerle görüştüğünün tespit ettiklerini anlatan Asbaşkan Demir, "Ferhat etik davranmadı. Bu şartlarda ya 200 bin TL alacağından vazgeçip bonservisini alır, ya da o parayı Ferhat'a ödeyerek serbest kalmasını engelleriz. Ancak hiçbir koşulda kendisiyle yeni sezonda devam etmeyeceğiz" şeklinde konuştu. Tesislerden moralsiz ayrıldığı gözlenen Ferhat'ın Karşıyaka'ya gidebileceği idda edildi.
BUCASPOR SEZONU AÇTI
Bucaspor, 2014-2015 sezonun ilk çalışmasını dün Kaynaklar Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Yönetimin de tam kadro katıldığı sezon açılışında kurban kesilirken, tam 32 oyuncu denenmek için Kaynaklar'a koştu. Bir sezon aradan sonra Bucaspor'a dönen teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde ilk antrenmanında futbolcular günü düz koşuyla tamamladı. Fırtına'nın yeni transferleri Torric Jebrin ve Branimir Subasic ile takımın yabancıları Nsaliwa ve Luis Henrique çalışmaya katılmadı. Henrique dışındaki üç oyuncu bugün tesislere gelecek.
BERKİN'DEN 2 YILLIK İMZA
Bucaspor, Şanlıurfaspor'dan sağ kanat oyuncusu Berkin Kamil Arslan'la iki yıllık sözleşme imzaladı. Nazilli Belediyespor'un altyapısından yetişen, profesyonel futbol hayatına Galatasaray'da başlayan Berkin imzayı atar atmaz soluğu antrenmanda aldı. Bucaspor'a şampiyonluk yaşamaya geldiğini belirten 22 yaşındaki futbolcu, "Kaynaklar Tesisleri'ne hayran kaldım. Arkadaşlarım ve hocalarımla da çok çabuk kaynaştım. Bucaspor'da müthiş bir potansiyel olduğunu daha yakından gördüm" dedi.

FOTOĞRAF