BUCASPOR eski yabancıları Tam Nsaliwa ve Torric Jebrin'e göz dikti. Sezon sonunda sarı lacivertlilerden ayrılan Malavi asıllı Kanadalı Nsaliwa'yı yeniden takımında görmek isteyen teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın, eski yıldızı Jebrin'i de istediği öğrenildi. Orta sahada görev alan iki oyuncunun maliyetlerinin düşük olduğuna dikkat çeken Karafırtınalar, "Nsaliwa ve Jebrin benim dönemimde takıma büyük katkı sağladı. Yeniden o isimlerle çalışmayı düşünüyorum. Futbolcular için harekete geçildi" dedi.
Bonservisi Trabzonspor'da olan, geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık oyanayan Jebrin, takımının küme düşmesinin ardından kulübüne döndü. Bordo mavililerin yabancı kontenjanının fazlalığı nedeniyle futbolcuyu Bucaspor'a vermeye sıcak baktığı belirtildi. Bucaspor'a 2010-2011 sezonunda transfer edilen ve 2011-2012'de sözleşmesini tek taraflı feshederek Trabzon'a giden Jebrin, o dönem sarı lacivertlilerle davalık oldu. Davayı kazanan Bucaspor transferden 200 bin TL aldı. Bucaspor, Metz'ten orta saha Mayoro N'Doye ve Orduspor'dan santrfor Subasic'le temasta.
KAPTANDAN 3 YILLIK İMZA
Bucaspor, Kaptan Zafer Çevik konusunda mutlu sona ulaştı. Kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen tecrübeli sağ kanat, geçtiğimiz günlerde el sıkıştığı kulübüyle 3 yıllık yeni resmi sözleşme imzaladı. Takımda 2009-10 sezonundan bu yana yer alan tecrübeli futbolcu, "Burada Süper Lig sevinci, düşme üzüntüsü ve play off heyecanı yaşadım. Yuvamda yeni sezonda da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI