BUCASPOR’da perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi yönetime talipli çıkmadı.
"Görevi bizim sırtımıza yüklediler" diyen Başkan Hüsnü Kaya, büyük bir umutla yönetime aday çıkmasını beklediklerini ifade ederek, "En ufak bir çalışmamız yok. Eğer başka bir liste oluşturulmazsa yeni başkanın kim olacağına Belediye Başkanı Sayın Tatı karar verecek" dedi. Kulübün huzurunu bozmak isteyenleri kongreden sonra açıklayacağını dile getiren Başkan Kaya, şöyle devam etti:
"Bucaspor’u karıştırmak isteyenler var, fakat buna izin vermeyiz. Yönetime talip olacak kişi ekonomik açıdan güçlü olup, kulübü rahatlatmalı. Aksi takdirde karşı liste oluştururuz. Yenildiğimiz 1461 Trabzon maçında futbolcular kazanmayı yeterince istemedi. Bu konuda onlara sitemim var. Kimsenin Bucaspor’da 1 kuruşu kalmaz. Tüm gelirlerimizi dağıtıyoruz."
Bucaspor’un evinde oynadığı 1461 Trabzon maçında Sivasspor’un orta saha oyuncusu Umut ve forvet Emre Şahin’i, Kasımpaşa ve Bursaspor’un ise sol bek Batuhan’ı izlediği öğrenildi. Umut ve Emre’ye menajerler aracılığıyla Fransız ekibi Marsilya’dan da teklif geldiği bildirildi. Bu arada Rubin Kazan Sportif Direktörü Stejepan Tomas’ın önümüzdeki hafta Taylan için İzmir’e geleceği ifade edildi.

MK(YC/AÖ)