PTT 1'inci Lig’de çıkışa geçen Bucaspor, Adana Demirspor’u Zafer’in golüyle yenerek 3 maçında 3'üncü galibiyetini alırken teknik direktör Mustafa Bahadır, şampiyonluk hedefiyle kurulan güçlü bir rakibi inanarak dize getirdiklerini söyledi.
"Futbolda sadece parayla değil, mücadele ederek ve işini ciddiye alarak sonuca ulaşılabildiğini herkese gösterdik" diyen Mustafa Bahadır, "Takım olmayı başardık" dedi. Hasta olan Recep ve sakatlığı bulunan Henrique’nin forma giymediği maçta milli takımdan dönen Batuhan ile Tayfun’un yorgun yorgun sahaya çıktığını hatırlatan Mustafa Bahadır, gol sayısını 8’e çıkaran Zafer için, "Kaptan gemisini yürütüyor" yorumu yaptı. Mustafa Bahadır, bu konuda, "Zafer kendisini futbola verdiğinde, diri ve kuvvetli olduğunda her maçın sonucunu değiştirebilecek kalitede bir oyuncu" ifadesini kullandı.
BOLU MESAİSİ BAŞLADI
PTT 1'inci Lig’de 33 puanla 8’inci sıraya yerleşip play off hesapları yapmaya başlayan Bucaspor, çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sağlık ekibi milli takımdan hasta dönen Recep Niyaz’ın iyileşmesi için seferber oldu. Teknik direktör Mustafa Bahadır, "Rakip ateş hattında. Teknik direktörleri Besim Durmuş istifa etti. Sabırlı oynarsak kazanmamamız için bir neden yok" dedi. MK(YC/AÖ)