MADDİ sorunlarını oyuncu satarak çözmeyi planlayan Bucaspor'da Taylan ve Okan'ın ardından kaleci Ömer ile golcü Emre Şahin'in verilebileceği bildirildi.
Taylan'ı Gençlerbirliği'ne 1 milyon 500 bin, Okan'ı da Balıkesirspor'a 1 milyon TL'ye satarak transfer döneminde nefes alan sarı lacivertli takım, Ömer ve Emre'ye 1'er milyon TL fiyat biçti. Bucaspor'da 4'üncü sezonunu geride bırakan 22 yaşındaki file bekçisine Kayseri Erciyesspor ve Kardemir Karabükspor'un talip olduğu öğrenildi. Gurbetçi Emre de Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor ve İstanbul Başakşehir'in gündemine girdi.
Önceki yıllarda Salih Uçan, Emre Güral, Abdülkadir Özgen, Bekir Yılmaz, Sercan Kaya, Erkan Taşkıran, Alpaslan Erdem, Hasan Kabze, Ozan İpek ve Umut Gündoğan gibi vitrine çıkardığı oyuncularını satarak ayakta kalan Bucaspor'da yönetim, dar boğazdan çıkmak için Ömer ile Emre Şahin'i de mutlaka elinden çıkarmak istiyor. Başkan Hüsnü Kaya, "Yönetime geldiğimizden bu yana kulübü bir kuruş zarara uğratmadık. Akıllı transfer politikalarımızla kulübümüze nefes aldırmaya başladık. Gidenlerin yerine gelecek sezon da birçok oyuncuyu futbolumuza kazandıracağız" dedi.
KAPTANLA EL SIKIŞTILAR
Bucaspor'da Zafer Çevik bilmecesi çözüldü. Sözleşmesi sona eren ve Şanlıurfaspor'la el sıkışan tecrübeli futbolcunun Bucaspor'la 2 yıllık yeni sözleşme yapacağı öğrenildi. Yönetimin bonservis gelirleriyle Zafer'in geçmişten kalan 450 bin TL civarındaki alacağını ödeyeceği, futbolcunun da buna karşılık istediği 750 bin TL yıllık ücrette indirim yapacağı kaydedildi.