BUCASPOR’da paralarını alamayan futbolcular devre arasında serbest kalmak için Futbol Federasyonu’na başvururken, teknik direktör Mustafa Bahadır, "Bu takımı koruyalım" çağrısı yaptı.
Mevcut kadroyu sahip çıkıp, devre arasında takviye yapmanın şart olduğunu dile getiren Bahadır, yönetimin oyunculara ödeme yapmak için özveriyle çalıştığını belirterek, "Sıkıntının aşılacağına inanıyorum" dedi. Cumartesi günü şampiyon adaylarından Orduspor’a konuk olacaklarını hatırlatan genç teknik adam, "Adanaspor, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu karşısında gücümüzü kanıtladık. Kolay lokma değiliz. Bizi yenmek zor" ifadesini kullandı. Henrique’nin TFF’ye başvurduğu, Zafer, Umut gibi kilit isimlerin serbest kalmak için aynı yolu izlemeye hazırlandığı Bucaspor'lu yöneticiler bugün bireysel kredi çekerek takımdaki sıkıntıyı gidermeye çalışacak.
GRİP SALGINI
Son günlerde etkili olan soğuk hava Bucaspor’u da vurdu. Ricketts, Recep, Mehmet İncebacak ve Emre Şahin gribe yakalanırken, stoper Hakan’ın da kasığında çekme olduğu bildirildi. Bu isimlerin Orduspor deplasmanında oynayıp oynamayacakları belirsiz. Beşiktaş'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda ayağı kırılan ve ilk yarıyı kapatan Emre Balak ameliyat oldu. (YC/AÖ)