BUCASPOR, genç orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'nın ardından 1 milyon TL bonservis bedeli biçtiği milli kaleci Ömer Kahveci'yi de Gençlerbirliği'ne satıyor.
Başkent ekibiyle görüşmelere başladıklarını açıklayan Asbaşkan Adil Demir, 22 yaşındaki file bekçisi için Gençlerbirliği ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi. Asbaşkan Demir, "Ömer'i Kayserispor da resmen istedi. Ancak Gençlerbirliği daha ciddi adımlar attı. Genç kalecimizi büyük olasılıkla Süper Lig'e göndereceğiz" dedi.
Dış transfer çalışmalarına da değinen Adil Demir, Ordusporlu Subasic ve Trabzonsporlu Jebrin'le yüzde 90 anlaştıklarını söyledi. Orduspor'la 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sırp asıllı Azeri golcü Subasic'in kulübüyle anlaştığını, bonservisini kısa zamanda alacağını anlatan Asbaşkan Demir, "Subasic ve Jebrin, kulübümüze hayırlı olsun" ifadesini kullandı. Ankaragücülü stoper Aydın Toscalı'nın kendilerine önerildiğini belirten Demir, 34 yaşındaki oyuncuyu kadroda düşünmediklerini de sözlerine ekledi.
ALİ KUÇİK'E MAÇ BAŞI TEKLİFİ
Bucaspor yönetimi Tavşanlı Linyitsporlu Ali Kuçik'e maç başı ücret karşılığında anlaşma önerdi. Kulübüyle sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki gölcü oyuncuya peşinat ödemek istemeyen yönetimin, Ali Kuçik ile bu hafta içinde son kez masaya oturacağı ifade edildi. Ali'nin ise maç başı önerisine sıcak bakmadığı, düşünmek için Bucaspor'dan süre istediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI