BUCASPOR, 1 yıldır peşinden koştuğu golcü İskender Alın transferinde nihayet mutlu sona ulaştı, Medical Park Antalyaspor'la imza aşamasına gelmesine rağmen son dakika anlaşmazlığı sebebiyle anlaşama sağlayamayan tecrübeli golcüyü, 1 yıllığına renklerine katarak santrfor sorununu çözdü.
Teknik direktör Sait Karafırtınalar, İskender'in transfer listesinde ilk sırada yer aldığını belirterek, "Uzun uğraşlar sonucunda oyuncuyu takıma kazandırdık. Oyuncuyu az daha Medical Park Antalyaspor'a kaptıracaktık. Ancak İskender, bize nasip oldu" dedi. Gol yollarında sıkıntı yaşamayacaklarını ifade eden genç teknik adam, "Her takım İskender gibi bir silahının olmasını ister. Biz çok önemli br transfere imza attık" açıklamasını yaptı.
Geçen sezon Boluspor'da 30 maçta 11 gol atan İskender ise hedefinin sarı lacivertli formayla 20 gol atmak olduğunu ifade etti. İskender, "Bucaspor 1 yıldır beni istiyordu. Yeni sezonda Bucaspor forması giyeceğim için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.