BUCASPOR'un el sıkıştığı Ordusporlu Subasic'i son anda Manisaspor'un transfer etmesinin ardından iki kulübün yöneticilerinin açıklamalarıyla gerginlik büyüyor. Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya'nın, "Subasic'i kaçırdılar. Artık Manisaspor'la dostluğumuz bitti" sözlerine tepki gösteren Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, "Demek ki dostlukları pamuk ipliğine bağlıymış" dedi.
Bucaspor'un Subasic'le ilgilendiğini, Kaya'nın kendisini telefonla aradığında öğrendiğini belirten Mergen, "Kendisine 'Subasic'i almayacağız 'demedim. 'Anlaştık' dedikleri oyuncu neden bize geliyor? Demek ki anlaşamamışlar" şeklinde konuştu.
Hüsnü Kaya'ya Mustafa Tiryaki örneğini verdiğini belirten Başkan Mergen, "Biz de Mustafa'yla karşılıklı görüştük, anlaştık ancak futbolcu ertesi gün Göztepe'ye imza attı. 'Hayırlılısı olsun' dedik. Bucaspor'un tepkisine anlam veremedim. Menajerlerin oyununa gelmemek lazım" ifdesini kullandı. Bazı çevrelerin Manisaspor'la ilgili olumsuz bir hava yarattığını sözlerine ekleyen Mergen, "Transfer görüşmesi yaptığımız futbolcuya, 'Orada para yok. Borcu çok' gibi mesajlar atıyorlar. Evet sıkıntılarımız var ama çözeceğiz. Her şey kontrolümüz altında. İki sponsorla görüşüyoruz. Hedefimiz Süper Lig" dedi.
GÖKHAN TAMAM
Orduspor'un Sırp Asıllı Azeri santrforu Branamir Subasic'le anlaşan Manisaspor, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Gökhan Sazdağ'la da el sıkıştı. Yöneticiler, geçen sezon Turgutluspor'da kiralık oynayan futbolcunun transferi için Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'dan yardım istedi. Bu arada teknik direktör Tahir Karapınar, denenmeye gelen gurbetçi futbolculardan Kudret Kanoğlu'nu beğendi. Karapınar'ın, gurbetçilerin bir bölümünü denemeye devam edeceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI