BURSASPOR'un yeni göreve gelen Yönetim Kurulu'na ziyaretler devam ediyor. Bursa Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve BTSO Yönetim Kurulu üyeleri, Özlüce Tesislerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burkay ve Topuk’u, Başkanımız Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Nejat Çölek, Enver Kumova, Nihat Sapan, Nihat Akınoğlu, Ali Büyükkurt ve Yahya Bahadır Özlüce Tesisleri girişinde karşıladı.
BURKAY’DAN BURSASPOR’A ÖVGÜ
BTSO Başkanı İbrahim Burkay Bursaspor’un kentinin çok önemli markası olduğunu vurguladı. Burkay, "Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun. Recep Başkanımız Bursaspor’un şampiyon yönetiminde de çalışmış deneyimli dostumuz. Bursaspor, Bursa’nın en önemli markalarından bir tanesi. Özellikle biz Bursaspor’un şampiyon olduğu sezon dünyadaki pazarlarda birebir yaşadık. Biz Türkiye’yi İstanbul’u, Bursa’yı anlatırken karşımıza gelen kişiler o sezon Bursaspor’u sordular. Bursa marka kent olacaksa, Bursaspor bu markanın en önemli lokomotifidir” dedi.
BURSASPOR SEVDALISIYIZ
Burkay, "Biz Bursaspor’un sürekli başarılı olmasını ve bunu devamlı olmasını temenni ediyoruz. Sportif faaliyetlerde sürekli başarı kolay değil. Dünyadaki birçok liglerde bunu görüyoruz. Belli başarılardan sonra durgunluk dönemi yaşanıyor. Takımın ruhunda bu potansiyel varsa yeniden başarı gün yüzüne çıkabiliyor. Önemli olan uyumlu yönetim. Birlik ve beraberlik içerisinde olunması. En önemli silahımız bu. BTSO ve Bursa’daki tüm kamu kurumlarının bir arada hareket etmesi ve Bursaspor’un başarısı için bir arada devam etmesi gerekiyor. Bugün BTSO üyelerinin tamamı Bursa ve Bursaspor sevdalısı. İnşallah bu dönemde Bursaspor yaşamış olduğu sıkıntıları da aşacak ve ilk 3’e oynayan şampiyonluklar getiren bir Bursaspor istiyoruz. Bunun içinde BTSO olarak sizlerin yanınızdayız" dedi.
BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk yaptığı konuşmasında şampiyonluk sezonunda şehirde oluşan havanın yeniden oluşturulması gerektiğini vurguladı.
BÖLÜKBAŞI TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Recep Bölükbaşı, ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Recep Bölükbaşı, "İşte özlenen tablo. Şuanda 1 haftadır görevdeyiz. Bizi en en çok sevindiren sürekli ziyaretçilerimizin olması. Bursaspor, Bursa’mızın incisi. Bana göre hak ettiği yerde değil. Hak ettiği yere getirebilmek için çalışmaya başladık. Ama hergelen misafirimize, dostlarımıza, ağabeylerimize diyoruz ki, ‘Biz yönetim kurulu olarak işimizi en iyi şekilde yapacağız. Ama bu arada sizlerin bizlere büyük yardımına ihtiyacımız var' diyoruz. Ben artık yanımızda, arkamızda değil bilhassa Bursaspor’un içinde olmanızı istiyorum. Bizlere göstermiş olduğunuz yaklaşımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

CE(FK/AÖ) FOTOĞRAF