BOLUSPOR'da Karşıyaka mağlubiyeti sonrası teknik direktör Engin Korukır ile yollar ayrıldı. Takımı sezon sonuna kadar alt yapı Antrenörlerinden Yılmaz Özen çalıştıracak.
PTT 1'inci Lig'de zor günler geçiren Boluspor son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayırdı. Dün Karşıyaka'ya 4-1 mağlup olan ve düşme hattından kurtulamayan Boluspor, sezon sonuna kadar alt yapı Antrenörlerinden Yılmaz Özen ile lige devam etme kararı aldı.
Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak hiçbir sıkıntının olmadığını, ancak bunu sahaya yansımadığını söyleyerek, "Üç dört haftadır üst üste yenilgi alıyoruz. Teknik direktörümüz hem gitmeyi kendisi istedi, hem de yönetim olarak biz istedik. Sezon sonuna kadar da alt yapı  Antrenörlerinden Yılmaz Özen ile yolumuza devam edeceğiz. Anlayamadığımız bir nokta var. Takımda herşey iyi. Muhteşem bir arkadaşlık ve dostluk var, hiçbir sıkıntı yok. Boluspor'un maddi manevi hiçbir sıkıntısı yok ama sahaya yansımıyor. Ben bunu anlamıyorum. Üzüldüğümüz en büyük nokta da bu" dedi.
Karşıyaka karşılaşmasında yediği hatalı goller sonrası taraftarın tepki gösterdiği kaleci Atacan'ın hatalı olduğunu vurgulayan Savaş Abak, "Valla bir maçta Atacan, bir maçta başka biri, başka maçta başka biri. Ama tabi ki bu maçta Atacan'ın kabahati büyük. İkinci golden sonra zaten oyuncular oyundan koptular" diye konuştu.

TB(MÇ/AÖ) FOTOĞRAF