ANTALYA'da düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonası'nda birinci olan Yaser Gökçalık, Finike Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Finike Anadolu Lisesi'nde okuyan Yaser Gökçalık, beden eğitimi öğretmeni Ali Ertekin'in yönlendirmesiyle Antalya'da gerçekleştirilen bilek güreşi yarışmasına katıldı. Yarışmada, sol el bilek güreşinde, Antalya birinciliği, sağ el bilek güreşinde ise il 2'ncisi olan Yaser Gökçalık, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve okul yönetimi tarafından ödüllendirildi. Okul yönetimi Gökçalık'a madalya verirken, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süleyman Yıldız da eşofman takımı ve yağmurluk hediye etti.
Ödül töreninde konuşan Yıldız, önümüzdeki günlerde İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Gökçalık'ın yarışmada Antalya ve Finike'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti. İlçedeki gençlerin sporda çok yetenekli ve başarılı olduklarını ifade eden Yıldız, “Gençlerimizi desteklemeye ve güvenmeye devam edeceğiz. Sadece bir alanda değil farklı branşlarda da önemli başarılar elde edeceğimize inancım tamdır" dedi. Yaser Gökçalık ise kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirterek gösterilen ilgiye teşekkür etti. (FOTOĞRAFLI)