ALİ DANAŞ-İstanbul-

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'a elenen Beşiktaş'ta Futbol Komitesi durum değerlendirme toplantısı yaptı.

Akaretler'de bulunan Kulüp binasında gerçekleşen toplantıya başkan Fikret Orman ,sportif direktör Önder Özen ve futbol komitesi üyeleri katıldı.

Dün akşam alınan mağlubiyet sonrası özellikle yedek futbolcuların formsuzluğunun masaya yatırıldığı toplantıda devre arasında yapılacak transfer çalışmaları da konuşuldu.

Önder Özen'den, takımdan gönderilecek ve alınacak futbolcular konusunda rapor alan futbol komitesi bu transferler için bütçe belirlenmesini kararlaştırdı. YEDEK FUTBOLCULAR VERİLEN FIRSATI KULLANAMADI

Toplantı sonrası açıklama yapan Futbol A takımı Sorumlu Yöneticisi Ahmat Kavalcı Bucaspor'a yenilmelerinin bir bahanesinin olamayacağını belirtti.Yedek futbolcuların form tutmaları için kupanın önemli olduğunu ama futbolcuların bunu değerlendiremediklerini söyleyeN Kavalcı ''Onların oynamaları ve kendilerini göstermeleri için bir fırsattı.Ama bu fırsatı değerlendiremediler.Kupa maçlarında diğer takımlarda olduğu gibi yedek futbolcular isteneni veremiyorlar.Bunu anlamak çok zor''dedi. ÖNDER ÖZEN RAPORUNU SUNDU

Devre arasında yapılacak transferler konusunda Önder Özen'den rapor aldıklarını belirten Kavalcı:''Beşiktaş'ta transfer hiç bir zaman bitmez.İzleme komitemiz sürekli çalışıyor,sürekli arştırmalar yapıyor,listemiz hazır.Ama devre arasında çok büyük çapta bir operasyon düşünmüyoruz,belirlediğimiz 2-3 isim var ,bunlara yoğunlaşacağız.Bu futbolcular için bir bütçe belirleyip ona göre hareket edeceğiz''diye konuştu.

Gökhan Töre için Ocak ayında Rubin Kazan ile görüşmeler başlayacaklarını dile getiren Kavalcı İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün affedilmelerinin devre arasında hocanın raporuna göre söz konusu olacağını belirti. AD(MA)