KAYSERİ Erciyesspor, Beşiktaş'ın genç yeteneği Muhammed Demirci ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlı oyuncu önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek imza atacak. Bu arada sarı kırmızılılar yarın saat 18.00'de Hürriyet Yeniköy tesislerinde toplanacak. Mavi siyahlı oyuncuların ilk antrenmanında teknik direktör Bülent Korkmaz'da hazır bulunacak.
Kayseri Erciyesspor başkanı Ziya Eren, Beşiktaşlı muhammed Demirci ile her konuda anlaştıklarını, siyah beyazlı kulüpten de onay aldıklarını söyledi. Eren, "Beşiktaş kulübümüzünde anlayış göstermesi üzerine Muhammed Demirci ile görüşüp anlaştık. Büyük olasılıkla forvet arkası 10 numara olarak, yeni sezonda Kayseri Erciyessporumuzda forma giyecek" dedi. Bu arada, Kayseri Erciyesspor'un yeni sezon hazırlıkları yarın saat 18.00'de Hürriyet yeniköy tesislerinde başlayacak. Çalışmalara  şu ana kadar transferleri gerçekleşen yeni ve sözleşmesi süren eski oyuncular katılacak.  Hikmet Karaman'ın yerine teknik direktörlük görevini üstlenen Bülent Korkmaz'ın da yarın Kayseri'ye gelerek çalışmaya nezaret edeceği ve bu arada sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
Kayseri Erciyesspor, 4-11 Temmuz tarihleri arasında Kayseri'de çalışacak. Daha sonra oyunculara 3 gün izin verilecek. 2'nci etap kampı 17-27 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da, 3'üncü etap çalışması ise Avusturya Salzburg'da 31 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.