BEŞİKTAŞ'ın Portekizli milli oyuncusu Hugo Almeida, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off mücadelesinde İsveç'i eleyip Dünya Kupası'na katılmanın mutluluğunu yaşıyor.
Maçtan sonra vermiş olduğu röportajda Hugo Almeida, "İki harika maç oynadık ve İsveç'i elemeyi hak ettik. İsveç kendi evinde harika oynayan bir ekip ama biz her zaman onlardan daha iyi oynadık ve oyunu tam zamanında kopardık" dedi.
Dünya Kupası'nın Brezilya'da oynanacak olmasının da onlara ayrı bir tat ve hava katacağını belirten Portekizli yıldız, "Dünya Kupası her futbolcu için inanilmazdır ama bizim ülkemiz ile Brezilya'nın tarihten gelen ilişkilerinden dolayı bizim için daha özel bir Dünya Kupası olacak" diye konuştu.
Almeida maçın yıldızı Portekizli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak da, "Kendisinin bu gezegenden olduğuna inanmıyorum. Hala devam eden dünyanın en iyi futbolcusu kim olduğuna dahil tartışmalara kesinlikle şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.
Beşiktaşlı futbolcu, İsveç karşısında oynanan karşılaşmada 82 dakika sahada kaldı ve Ronaldo'nun attığı ikinci golün de asistini yapan isimdi. SS(GH/FG)